Om

HälsoFabriken

För oss skall träning vara fyllt av glädje, och därför vill vi skapa möjlighet och utrymme för mer kropps- och friviktsbaserad träning som komplement till styrkemaskinerna. Då kan alla hitta just sin träningsform och därigenom få hållbarhet i sin friskvård. Vill du sedan få hjälp finns olika terapeuter med bred kompetens. 

HälsoFabriken är mer än bara ett gym!


Vare sig du är van att träna eller är nybörjare, söker hjälp eller behöver komma vidare från en skada, har vi förutsättningarna för dig. Vi vill skapa bryggan som naturligt leder vidare från behandling och rehab till mer utmanande träning för att skapa hållbar hälsa utifrån det individuella behovet eller förutsättningen. Vi vill också erbjuda snabb hjälp om en skada skulle uppstå under träningen.

Vi vill att alla skall känna trygghet hos oss. För att skapa det tycker vi att det är viktigt med bemanning.

Många tycker det är svårt att veta hur man skall träna och hur man använder utrustningen, och där vill vi hjälpa till att öka tryggheten och självförtroendet i att veta vad och hur man ska göra. Därför kan du som medlem boka en gratis gymintroduktion där vi går igenom alla maskiner.

Ingen skall känna sig ensam på HälsoFabriken. Genom att vara närvarande lär vi känna varandra och skapar därigenom en god stämning och atmosfär som också skapar trygghet.

Vissa tider i veckan välkomnar vi dig som är senior lite extra, som därigenom kan hitta en lugn och naturlig samlingspunkt som kombinerar träning med social samvaro.

Our Expert Trainers

Train with Hälsofabriken – your group fitness studio
team-1
Jhone Demn Lpsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer.
team-2-copy
Zeda Jhon Lpsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer.
team-3-copy
Alexy jeen Lpsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer.
team-4-copy
maical jega Lpsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer.

Vi finns här för dig!